Jaaaj, ez a Vamozas .... :) En mar kismillioszor kertem kintrol dolgokat, semmi extra, a tuloldalon az eladot meg kell kerni hogy kiserteket kell iratni es kesz. Ha netan megbuknal az Orczy teren jelentkezel atvetelnel, ott meg problakozhatsz, duma... jo magyar kimagyarazosdi. Amugy jobban ajanlanam a kinai es japan paicot, onnan mar elore tudjak hogy igy kell, es a vamolasnal is tudjak hogy no chance ;) de legfokeppen, kevesebb arat kell rairatni.
Nemreg amugy volt egy nyilatkozat hogy a magyar postan az amcsibol jovo csomagok vesznek el leghamarabb :(
Repteren amugy ha nincs nalad a csomagolas akkor semmi gaz, rateszel zenet, osztjo is vagy, hasznalod, zsebedbe hozd kesz. Mi lenne a sok turistaval akik a fenykepezoiket viszik hozzak, emg kameraikat. Nekem egy kicsit dragabb gepem van, voltam imitt amott, probaltma irni papairt, foleg regen mikor EU se votl, de meg romaniaban se volt gond, jo mondjuk ezen esetet inkabb lekopogom ;)
Konkluzio, csomagolast semikepp ne hozd magaddl, kuld fol postan ha annyira kell, de ne hozd, az 100% bukta, amugy meg semmi para. Csomagnal meg ...
Ha netan megbuksz, akkor meg vamoljak, teszed a hujet, oszt kesz. Masfelszeresere jossz ki kb.
Ja es mindezt amit irtam nem igaz, csak hallottam vkitol aki latott olyan embert aki olvasta vhol.
;)