ljucus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 28013
Sziasztok!

Manojoe, Bazsi lábkörmei rétegesek, az egyik sarkában kicsit mintha vastagabb is lenne a nagylábujján. Tavaly nyáron a rétegesség miatt, illetve ronda bőrkeményedés miatt, ami a lábujján volt, már jártunk bőrgyógyászaton - a Heim Pál kórházban. Ott is azt mondták a rétegességre, hogy van ilyen, nem kell semmit csinálni vele, csak ha csúnyább lesz, akkor vigyük vissza megmutatni. A bőrkeményedés meg tyúkszem volt :-), amit rossz helyen érintkező cipő (Siesta szandál) okozott. Mivel a köröm most csúnyább, és a gyerekorvos is gombára gyanakodott, ezért akartam, hogy lássa bőrgyógyász. Most a Budai Gyermekkórházban voltak apjával. Viszont most lehiggadok, mert két tök független bőrgyógyász mondta egyértelműen ugyanazt.

Tulpen, szerintem tök jó, hogy ilyen alapos a doktornéni. Sebészt tényleg a Madarászban javasolt. Remélem, azért nem kerül rá sor.

Tasha, nem tudom, hogy üzemel Bazsi pisilője, de - laikusként - normálisnak tűnik. :-)

Csehlencse, tegnap Bazsi is sapkában flangált itthon. Elővette, felvette, és nem lehetett leimádkozni róla. Ha végre letöltjük a képeket a gépről, majd felteszek egyet. :-)

De jó lett volna tudni 2 éve, hogy vannak, akik örülnek minden bútornak. Annak idején, mikor nagyszüleim lakását kellett kiürítenünk 1 hét alatt, senkit nem találtunk. A nagycsaládosok is elküldtek minket. Végül pénzért szétverte egy lomtalanító. :-( Képzelhetitek, milyen érzés lehetett apukámnak és nagynénémnek. Azok között a bútorok között nőttek fel.