Kedves Barátom !
+Attól a pillanattól kezdve, amikor a legelső egysejtű élőlény a földön -megjelent, kialakult, létrejött stb. és a fejlődési labirintuson keresztül eljutott a jelenlegi csúcsig, az emberi agyig, nem volt szükség senkire, semmire. Az élettel egyidős az egyensúlyra való "törekvés", az az erő, amely mindenegyes sejtet, sejtcsoportot "mozgat", szabályoz, az életműködés alapfeltételét biztosítja. +
Nekem úgy tűnik, nem egy nyelven beszélünk. Szerintem feltalált valaki egy olyan rendszert, mely nem csak örökmozgó,de még olyan algoritmussal is meg van áldva,mely egy bonyolult, addig soha nem volt rendszer létrehozását is lehetővé teszi számára.
Kérlek olvasd el mégegyszer,mit írtál: Létrejött sehonnan valami, majd úgy megemberelte magát, hogy saját magából erőt és tudást merítve, létrehozta - mint írod - az emberi agyat. Hát szerintem legfeljebb a tiedet. Namost ha ezt eddig nem bírtad értelmezni, olvasd el mégegyszer, vagy kérj telefonos segítséget, mert a felező kevés lesz, a közönség pedig szerintem nem melletted van.
Komolyabbra fordítva a szót: Ha el is olvastad amira válaszoltál, rögzítettem néhány olyan problémát, melyet az alapvető adalék, az infomáció nélkül akkor sem lehet megoldani, ha maga Darwin is az ember. Ezek közé tartozik az is, hogy Te mikor tudsz gondolkodni - vagy én - hogy milyen sejtépítő programok készülnek valaha, valamilyen céllal,és hogy - mint igyekszel elszaladni a kérdés elől - a legelső élő sejt hogyan jött létre és ki csinálta.
Bizony, bizony, mikor az okot kell megtalálni, a legfelkészültebb nyomozó is csak azt tudja tenni - mint ismerjük - hogy összeszedi az elmaradt nyomokat és megpróbálja kitalálni hogy ki tehette. Jelen esetben ez azért jóval könnyebb. tudjuk azt, hogy sem a nátrium, sem a kálium, sem egyéb jelenlévő nem gyanúsítható meg azon cselekedettel, hogy programot írt és ültetett volna be valahová, ráadásul olyan rendszer, vagy létrehozandó szerveződés érdekében, mely x-millószor bonyolultabb nála, s melynek ő is csak 17 x-milliomod része.
Ragozhatnám tovább, de úgy gondolom: Te jössz !
üdv: kisharsány