Toljadneki
2006.04.19
|
|
0 0
2626
|
Hi ! Ma tankolás után ahogy elindutalm, 1 - ben 4000 - ig kiforgattam, mert jól esett..... Nem is ez a lényeg, hanem, hogy utána pár száz méteren át enyhe gázadásra és elvételre rendesen torpant, mondhatni rángatott a motor. Check lámpát figyeltem, nem villant fel. Aztán egy kis "tanítás" után megint rendben vannak a dolgok... Mi lehetett ? Arra gondolok, hogy az 1 - esben forgatásra az elektronika olyan mennyiségű és dússágú keveréket tolt be, "gondolva" arra, hogy most gyilok lesz, hogy ezt utána normál tempónál kicsit nehezebben emésztette meg a motor. Egyszer régebben is csinált ilyet, de akkor nem figyeltem fel ilyen konkrét előzményre, mint most... Ha nekem is elkormosodnak a szelepek meg az EGR, hát, akkor nem tudom, hogy miként kéne vezetni ezt az autót, mert, hogy az enyém nem lusta már most sem, az tuti. Nem hagyom pihenni szegényt, sportolót nevelek belőle ! :D Amúgy a fogyim kezd beállni 9-10 közé, így, hogy "bántogatom" az autót. Szerintem óvatosban lemenne 8 köré, de nem tudom megállni..... :)) Toli. :) |
|