Sarkany Creative Commons License 2006.04.19 0 0 4045

Tudom, hogy a fent esemény nem hír, mert nem Fideszes, vagy Jobbos személy mondta.

Idézet Veres János beszédéből:

"Szabolcs számára ez a négy év sok fejlesztést és sok eredményt fog hozni. Az hogy egyes térségek ezen belül hogy fognak majd részesedni, azon fog múlni, hogy a térségeken belül milyen választási eredmény születik. Nem lehet mást csinálni, az a követelmény, és ezt követelik tőlünk azok, akik jó eredményt érnek el... Azt tudom mondani mindenkire rá van bízva, hogy milyen módon, milyen eszközzel... Azt tudjuk mondani jelen pillanatban mindenkinek, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fejlesztési lehetőségeiből a következő négy évben aszerint differenciáltan fognak minősülni az egyes települések, amilyen választási eredmény 23-án születik...Azért fogalmaztam ilyen egyértelműen mert nagyon szerettem volna, hogy mindenki számára világos legyen... Az eredmény fogja eldönteni azt, hogy ennek a térségnek milyen módon tudunk segíteni a következő négy évben".

Valahonnan ismerős ez a szöveg!

"Osztalékot akkor tudnak fizetni, ha nyereséges a cég. Ugyanez működik nálunk is, ha  választásokat országos szinten, megyei szinten, helyi szinten nyerjük, akkor vannak kézzel fogható eredmények, ha nem nyerünk akkor nincsenek."

Tudod, ezt ki mondta?

Előzmény: Törölt nick (4044)