Sziasztok!
Valamit nem értek. A múltkor írtam a Művelt Alkeszra, ahonnan simán kitörölték a hozzászólásomat, amelyben a Pántlika pincészet borait kritizáltam.
Most erről a fórumról tűnt el egy olyan hozzászólásom, amelyben leírtam, hogy tudom milyen szőlőt vásárolnak, ezért nem sokra értékelem a boraikat. Ugyancsak tudom, milyen szőlőt vesz Nagy Imre, kitől, valamint azt, hogy lehetetlen volt meginnom azt az egy üveg borát, amit megvettem.
Van valami olyan szabály, amiről nem tudok, miszerint a Pántlika vagy Nagy Imre szent tehén lenne, akit nem szabad bántani? Tényleg el kell fogadnom, hogy a Balaton felvidéken ma 16-18-as rizlingből készül a bor? Tényleg az a híg, savanyú lőre kell meggyökerezzen idehaza rizling borként, amit ők maszatolnak? Tényleg még mindíg a szovjet piacra beállított mennyiségi szőlőtermesztést kell favorizálnunk? Tényleg terméskorlátozásnak hívjuk azt, amikor az ugyanazon vesszőn lévő 3. fürtöt ledobják, így egy tőkéről 24-30 fürtöt szüretelnek?
Legyen szíves válaszoljon az a moderátor, aki szerint valami helytelent követtem el, és kurvára legyen szíves megindokolni, hogy miért törölte ki a hozzászólásomat, mert ez így a nihilizmus körbebástyázása.