Bejfez Creative Commons License 2006.04.18 0 0 2591

Imádom ezt a kocsit!

Egy haverom is. Ez kiderül a beszámolójából:

"Leteszteltem a Chevi lökhárítóját. Elölről, hátulról tényleg 8 km/óra alatti ütközés esetén nincs semmi maradandó nyom. Még a festék sem jött le. A hátsót én csináltam, a Visegrádi utcában leparkoltam és nekimentem a mögöttem lévőnek. Akkorát szólt mint egy ágyú, de mire az arab tulaj kijött az üzletéből megnézni a kocsiját, addigra már kiszálltam és zártam a kocsit. Nézegette az enyémet elölről, hátulról de nem látott rajta semmit, én meg nem vallottam be hogy nekitolattam a kocsijának. Viszont, hogy oldjam a feszültséget és ne bukjak le, ezért gyorsan megkérdeztem: itt kell-e fizetni. A Visegrádi utcában. Rámutatott a közel 15 méterre lévő automatára és a szeméből kiolvastam, hogy ez a faszi nagyon nincs otthon Pesten. Egyszóval megúsztam, a Chevi meg sértetlen.
A másikat kaptam, egy szűk utcában a Fiat Nico mellett kint a Pesti úton valahol Rákoskeresztúron történt. Egy mikrobusz mögött araszoltam, mikor az a jobb oldali forgalmi sávon parkoló kocsik elé beállt, én besurrantam mögé de úgy, hogy még láttam a bal oldali visszapillantóját, megálltunk és elengedtük a szemből jövő marha nagy amerikai terepjárót. Azt hittem, a mikrobusz továbbmegy, ehelyett le akart parkolni. Oda, ahol álltam. Nyomtam a dudát mint süket a csengőt, a seggfej meg tükörbe nem nézve belém jött. Akkorát csattant a kocsi eleje, hogy arra gondolta, leszakadt elöl minden. Elborult aggyal és üvöltve kiszálltam és k..va anyázva mentem a sofőrnek – szerencsére csak akkora volt mint én -  és leüvöltöttem a fejét. Munkások csináltak egy járdát mellettünk, letették a lapátot és kíváncsian várták a fejleményeket. Csalódniuk kellett, mert a faszi nem ugrott nekem, hanem vörösödő fejjel hallgatott. Egy perc után eszembe jutott, hogy meg kéne nézni a Chevit, és azt láttuk, hogy nem látunk semmit. Most se jött le még a festék se. Közöltem a csókával, hogy legközelebb nézzen tükörbe és most szerencséje van. Aztán elmentem. Egy két perc múlva a kormánynál vigyorogtam azon, hogy amikor egy nappal korábban én mentem neki egy kocsinak, akkor lapítottam mint szar a fűben, amikor meg nekem mentek, akkora volt a pofám mint a Bécsi kapu. Egy kicsit talán nem kellett volna ennyire indulatosnak lennem, de így viszont felejthetetlen pillanatok voltak.

Azért Ti ne próbáljátok ki ezt a fajta könnyített töréstesztet."

Előzmény: pronto (2577)