Komis Creative Commons License 2006.04.18 0 0 2589

Utólag is kellemes ünnepeket, aki nem tart rá igényt tegye el a következőig..:-))

Hétvégén meghajtottam a ménest. 1,4 moci 3. fokozatban 5500 körül telt vigyorral az arcomon. Minden várakozást felülmúlt, ahogy a harmadosztályú foltozott aszfalt(?) csíkon szedte a gumiját. Bár hullámzott enyhén a kaszni, de a tapadás, sávtartás teljesen rendbe volt. Kb 120-130 km/h óra lehetett, de annyira néztem a fordszám mérőt, hogy lecsúsztam a pontos értékről.

Kissé zavart, hogy a jobb hátsó ablak leengedésekor a levegő annyira dohog a kasznin belül, mintha egy nagy dobot ütnének a tarkómnál..

Beálltam egy 8hónapos Astra mellé. A kasznik külsönbségét (szépség!) nem taglalnám, a Chevy nyert..:-)) Bár Astra dolgokban tutira nem vagyok ott... De szemmel láthatóan vékonyabb (gyári) gumik voltak az Astrán. A srác szerint 120 paci van benne az 1,4 mocijában(?).

A köv ötlött fel bennem, ehhez szóljatok hozzá légyszi.

Ha a 120LE valós és a gumik ehhez a teljesítményhez passzolnak, akkor a miénk miért szélesebb..? Ha netán indokulatlanul szélesebb, okozhatja azt, hogy az álom 6,5-7L fogyasztás 8L körül alakul a valóságban..? Ha ez igy picit is igaz, akkor lehetne vékonyabb kerékkel szerelni..? és hozna a fogyasztáson..?