Lehet, hogy összetévesztettelek valakivel? Nagyon hasonlít a lokálpatriotizmusotok, meg az írásképetekben az sz betű :))
eufratesz válasz | megnéz | könyvjelző 2006.04.15 22:26:36 (28034)
Szívesen mantráznék,de nem tudok,mert pakolok a bőröndömbe,hajnalban utazom Amsterdamba.Telik rá a másodállásból,ha már az elsőből nem!Mindenkinek kellemes ünnepeket!
eufratesz válasz | megnéz | könyvjelző 2006.03.26 22:17:48 (582)
Te nem is láttad Marokkót!Tanger még nem minden.Ez pont olyan,mintha valaki idejönne Magyarországra,látná pl.Szolnokot,és eldöntené,hogy soha többé Magyarország./bocs szolnokiak/Marrakech,az ezeregy éjszaka meséi-a Jema el Fna tér éjszaka,átkelés az Anti-Atlaszon,Tiznit,az ezüstműves város,Tafratoue a szőnyegekimádók paradicsoma,átkelés a Magas-Atlaszon.Agadir,a csodás óceánpart,a sok gyönyörű kézművestermék,a csodás berber konyha,ja és a végtelen szeretet,ami az emberekből árad.Én is voltam már Spanyolországban,de északabbra.s a két ország nem hasonlitható.Ostobaság felületes rápillantásra átugrani,mert a valódi Marokkó nem ott van.Oda külön ÉRDEMES elmenni,hidd el!Más kultúra,más emberek,más mentalitás,nem szabad európai szemmel nézni!Úgy látom nagy utazó vagy,szerintem ezt te is tudod!Amit egyébként én láttam az Katalónia volt,körbejártuk,és a kommersz Lloret de Mar kivátelével gyönyörű volt!Majd egyszer délebbre.Bocs a Marokkói kitérőért,de már nem tudtam szó nélkül hagyni,olyan sokan írták,hogy Tanger fúj,s akkor már Marokkó is.Azért kíváncsi lennék a negatív élményre,ami kiváltotta a nemtetszésedet.Nekem is volt ilyen Barcelonában,de azért jó volt...Mindenkinek jó utazást!