Törölt nick Creative Commons License 2006.04.14 0 0 352

Végre valaki aki nem szereti a lábedzést :) Más gyúrós fórumokon, már többször lebasztak ezért, ugyanis én sem kifejezetten szeretem. Én sem hiszek benne. hogy attól nagyságrenddel jobban fejlődnék, szóval mindig azt teszem negyedik edzésnek a héten, aztán ha nincs kedvem akkor el se megyek :)

Ma váll napom volt. Mivel ez a legyengébb testrészem, ezt külön napra veszem és ilyenkor csak ezzel foglalkozok. 4 gyakorlatot csinálok rá, oldalemelés, nyak mögül nyomás, állig húzás és döntött törzsű oldalemelés. A vállból nyomást piramisban csinálom, a másik három gyakorlatnál 4*8 ismétlést csinálok. És bátran állíthatom, ez a testrészem fejlődött a legnagyobbat (bár a semmiből könnyű a minimumot elérni :)) ).

Kajálásban viszont, kezdem megutálni a tonhalat :(, napi 2 dobozzal eszem pufirizs kíséretében, kb 28gr fehérje van egy konzervben így egy étkezésnek megfelel. Ezenkívül naponta 0,5kg csirkemellet szoktam még enni, 3 étkezésre szétosztva, 16-17dkg csirkemell is 32-34gr fehérje körül tartalmaz, emellé rendes főtt rizst fogyasztok, amit írtam is felkelés után meg dupla adag fehérjeturmix, ilyenkor szénhidrát gyanánt zabpelyhet szoktam burkolni. Ezeken kívül egy esti étkezést pedig úgy csinálom amilyen kedvem van, vagy a Plusban kapható ALPA sovány túrót eszem, vagy főtt tojás (8 fehérje, 2-3 sárgája) vagy ha iszonyat lusta vagyok akkor beverek egy tejsavó turmixot. Ilyenkor már semmi szénhidrát nem megy, mert azért nem olyan fasza gyors már az anyagcserém, aztán könnyen behízok.

Bocs, ha hosszú voltam, üdv

Előzmény: Threepwood (351)