Szia Kovács Jozsó!
Ez igen, itt aztán gyorsan megy az információáramlás, nagyon köszi a gyors hozzászólásodat!
Picit féltem, mert a topic címe "testépítés", és nekem igazából valamiféle hobbi-kondis hozzáállásom van (brrr, most tuti meg is útáltál:-)): ez azt jelenti, hogy nincs alkalmam és lehetőségem pl külön-külön testrészeket fejleszteni, és edzésprogramokat követni illetve kidolgozni.
A fekpadom a pincében van, és a lakóhelyemen konditerem sincs, így "minimálverzióban" edzek.
A bodybuilder oldalon már jártam, de ott tényleg minden a szénhidrátokról és kialóriáról, meg a legkülönbözőbb edzéstervekről szól. Félre ne érts, nagyon sokra tartom azokat, akik ezzel komolyan foglalkoznak és fejlesztik magukat!
Szóval kiég az izom? Az általam most emelt súlynál (50kg körül, más ilyennel biztos bicepszezik ;-)) is előfordulhat ez? Igazából azt a logikát követem, hogy mindig ugyanannyiszor próbálom kinyomni a súlyt, amit - ha x kilónál sikerült - folyamatosan növelek és növelek. De nem a sorozatot kellene meghosszabbítani, tehát pl nem 8-szor, hanem 12-szer kinyomni a súlyt sorozatonként?! Jelenleg 8 X 8-szor nyomom ki ugyanazt a súlyt, ennyi.
Mell-tricepszet, vállat és hát-bicepszet tudok edzeni egy sima rúddal és fekpaddal?
Március eleje óta -akkor kezdtem- azért van változás, már nem annyira lapos deszka a mellem. És szerinted mennyi lenne az a súly, amit az én paramétereimmel ki kellene tudnom nyomni? A saját tömegem, tehát 70 kg körül? Csakhogy tudjam, mennyire vagyok tőle!
Nagyon köszönöm az eddigi gondolatokat is,
szia