"Az ilyen jellegű kérdezősködést nem rosszindulatnak, nem tapintatlanságnak értékelem (főleg rokonok, vagy engem kiskorom óta ismerők részéről - bár ez attól is függ, hogy konkrétan ki mondja) hanem szimpla, hétköznapi érdeklődésnek, "hogy ityeg a fityeg"-nek."
Kulonbozoek vagyunk!:) En hatarozottan tapintatlansagnak tartom ha az intim maganugyemrol faggatnak, mar csak azert is, mert nem az a cel, hogy valamilyen modon kitoltsuk idot, hanem annak a kipuhatolozasa, hogy vajon ugyanabba a falkaba tartozunk-e vagy sem. Ez onmagaban nem zavarna, HA csupan az eletszemleletunkrol cserelnenk velemenyt, es kolcsonoson elfogadnank egymas velemenyet, terveit, gondolatait, de cel az, hogy letapogassak, hogy en vajon ugyanazt az eletvezetest tartom-e aldasosnak amit ok, ezzel is erositve a taborukat, hogy ok aztan az etalonok! Meg mindig megdobbenek, hogy mennyire keves kell ahhoz hogy lehulyezzek az embert csak azert, mert nehany dologban maskeppen gondolkodik, es ez meg a gyerekkerdesnel sokkal kisebb hordereju dolgokra is ervenyes.
Ugye itt vagyok en, aki nem akar gyereket. Szamomra a vilag legtermeszetesebb dolga, hogy masok igen. En nem itelem el a homoszexualisokat, masok igen. Nem itelem el a karrierre hajto embereket, mig masok ugy neznek ezekre az emberekre, mint egy kosar kukacra, es sorolhatnam…
Amit elitelek az a bunozes, a masik ember kihasznalasa, a lopas, stb. tehat a torvenytelenseg. Ezeken kivul nekem minden belefer, ami arrol szol, hogy az ember megvalositsa az almait. A legtobb esetben megdobbentoen egyedul vagyok ezzel a gondolatommal…Az emberek nem azt akarjak hogy legy onmagad, hanem azt, hogy legyel olyan mint ok!:-) Ebben az esetben meg rendes ember is lehetsz… ha nem, evidens, hogy buta, es sikhulye vagy, ertekekkel nem rendelkezo egoista allat!:-)
Na, ezzel van nekem bajom. Ezert szoktam egyszeruen kijententeni a kivancsiaknak, hogy nem akarok gyereket es kesz, mert nem tudok nekik olyan indokot felhozni, amit ok elfogadhatonak tartanak, hiszen en ettol a kijelentestol MAS leszek, es ezt keptelenek beilleszteni az eletkepunkbe. Noha mindig kedves es udvarias vagyok, a hangomban, a kijelentesemben, az arcomon erzekelheto a fek, hogy ne menj tovabb a kerdezoskodessel, mert a dominium pubblicum hatarara erkeztel. A legtobb esetben mukodik, de ha megsem, akkor finoman szoktam kozolni, hogy tapintatlansagnak tartom a firtatast. Erdekes, ha fel kell hivnom az emberek figyelmet, hogy a kerdezoskodes tulment az udvariassag hataran –szerintuk- en vagyok a bunko!:-))
Koszonom a tippeket, (arra nezve, hogyan hallgattassam el a kivancsiakat)de mar vegigjatszottam az osszeset egeszen addig, amig meg nem elegeltem hogy szerepet jatsszak, hazugsaggal erositsem az emberek altal elkepzelt ETALON-t. Mar nem vagyok erre hajlando…vagy elfogadnak igy, vagy sehogy…pont.