eR-dei Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3855
Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy egy kicsit fogja vissza magát, rövidesen vége a választásoknak és után együtt kell dolgozni.

Terla kérdéseire a válaszaim:
1) Néha Julikának írom néha Botkánénak, ahogy szoktam Ferit és Szalayt is írni :))
2) Nem látom reálisnak azt, hogy veszélyeztessuk az mszp- szdsz kormány megalakulását azzal, hogy Ferit segítjük egyéni körzetben ogy képviselőnek.
3) ebből következik, hogy bármennyire is kedvelem Szalay Ferit, nekem és meggyőződésem a választóimnak is, fontos, hogy tovább mehessen saját kormányunk.,
4) Helyben szerintem a pártoknál szélesebb koalícióra kell törekedni :)
5) véleméynem szerint, ha az MSZP koalíciós kényszerben lett volna az elmult 3,5 évben, a dolgok némileg másként mentek volna, ugyanakkor azt is tudom, hogy bizonyos hibák (pl. Kétpó) hasonló valószínűséggel bekövetkezhettek volna. :(

Hidd el, én tényleg hallgatok arra amit mondani szoktál, de szerintem most nem reális a felvetésed.

Tib:

Szerintem ez jól érthető: ha folytani akarjuk a kormányzást, akkor meg kell nyerni a választást. Ha meg akarjuk nyerni a választást, akkor az mszp és szdsz jelölteket kell támogatni.
Persze ez nem szerelmi kérdés: én pl. a programomat szertném megvalósítani, helyben és országosan is (már ha lehetek ennyire kevéssé szerény).
Ha a fejhlesztési programpontok legalább részben megvalósulhatnak, akkor elégedett leszek.
Ennek a programnak a megvalósulását és a jelenlegi kormánykoalícióban látom.