IJN Yamato Creative Commons License 2006.04.11 0 0 2490
cápaFeri

Én tavaly júniusban vetem a Hercegnőt (1.4-es Elite) és a fogyasztás ellenére teljesen elégedett vagyok vele. Egy dolgot csinálnék másképp 1,6-os motorral venném. Én három "üzemmódban" használom.

1. Melóba járás: lakás-munkahely 4.5km, munkahely-lakás 4.5km, lakás-suli (gyerekért) 4km, suli lakás 4km, "totáis" város, túlnyomórészt egyedül és hármasban (+ kedvenc első feleségem és a 11 éves gyerek). Fogyasztás 9.75 és 11.5 között időjárástól függöen, meglehetős dinamikus vezetéssel, élvezem a másoktól való "elszakadást".

2. Borsod és környéke: Hegy-völgy össze-vissza az ismerd meg szükebb pátriádat keretében, ország- és hegyiutak. Fogyasztás 6.6 és 7.5 között, többségében kettesben az asszonnyal, egyenletesen nyugodt veztéssel - 90-nél szebb a táj mint 120-nál:-)).

3. Miskolc-Budapest: Autópálya, fele kettesben (a feleségem és én), fele négyesben (a feleségem, a menyünk, a fiunk és én). Fogyasztás 7.8 és 8.7 között - attól függően, hogy mennyire nyomom a gázt. Miskolc (Avas) - Budapest (Békásmegyer) forgalomtól függően 2, 2.5 óra (Péntek délutáni pesti dugóval 3 óra).

Váltó, nekem semmi problémám vele akár alacsony, akár magas fordulatszám-tartományban tudok gyorsan váltani - igaz én ezelőtt Zilen, Csepelen és Kamazon váltottam, sokszor szinkronizálatlan váltóval :-)

Szvsz nem bánod meg ha Lacettit veszel én kb. féléven keresztül bencmarkingoltam a 3 millió körüli autókat amig ezt választottam.

Üdv Y.
Előzmény: cápaFeri (2473)