Sziasztok!
Hát ezt már nem birtam ki, jöttem...
Csak olyan sokat kellett visszaolvasni, hogy teljesen elvesztettem a fonalat...már nincs is értelme válaszolgatni... oly régen jártam erre.
De ezek a gyönyörű marokkói képek... jaj jaj... engem érdekelne az a cd Sat, nálunk tervben van Marokkó, nem tudom mi lesz belőle.
Rozoga!! kérlek mondd meg, hol készültek ezek az utolsó képek, amiket feltettél. Gondolom Jordánia, de pontosan hol?? nagyon szép!!
Ja, csodálkoztam is a jordán topicban, hogy miket is irogatsz?? :)
Képzeljétek, egy kedves ismerősömnek kölcsönadtam némi utikönyvet, és kaptam érte ajándékba egy libanoni cd-t! Annyira jó zene van rajta, nagyon klassz, mostanában folyton azt hallgatom!!! :))))
Sati! Kell még Neked az a római rendházas tel.szám? mert azt hiszem meg tudom szerezni, sőt egy másikat is mondtak, majd megkapom azt is, azt mondják az még jobb, mert jobban bent van a városban. De állítólag márcsak szeptemberre van hely...bár ahogy igy nézem, lehet, hogy jó lesz az is... (bocsánat!!)
Ha Gombócka segít, lehet, hogy én is teszek (vagyis ő) ide 1-2 Szíriás képet, én sajnos nem tudom,mert tul nagy és fogalmam sincs hogy csináljak kisebbet belőle... :(
Rozoga: Szíria: szólj, ha vannak kérdéseid, de ugy tudom occcsó repjegy már csak szept. környékén lesz megint.
Képzeljétek, voltam megint egy Szíriás találkozón, az utazás.comról voltak ott páran (14-en :) és aggódtam, hogy csak 1-2 embert fogok ismerni. Erre kiderült, hogy a 14-ből csak 1-et nem ismertem SZEMÉLYESEN, de neki is válaszolgattam már kérdéseire a fórumban meg mailben.... :))) na most vagy kicsi a világ, vagy velem nem stimmel valami... :))
na jó, elég már ennyi belőlem mára...
sziasztok!