echris Creative Commons License 2006.04.09 0 0 746

Sopron-FALCO:

A busz a csarnok elöl indult 3-kor,rendesen fullos helykihasználásra volt szükség rajta,mert szerencsére nagyon sokan gondolták úgy,hogy ott a helyük Sopronban a vendégszektorban!A sofőr kapásból azzal indított,hogy ne basszuk el egymás hétvégéjét,hagyjuk abba az ordibálást,mert szétesik a busz!Ezzel csak azt érte el,hogy ezután az út során végig mindenki csak őt szivatta!Az első menetrend szerinti megálló Csepregen volt.Megszálltunk egy kocsmát,elkezdődött (folytatódott) a züllés,a vandálkodás,emiatt is kellett aztán idő elött távoznunk,a tulaj a zsaruk kihívásával fenyegetőzött (vagy hívta is őket,nem tudom)A második megálló Kópházán volt,aztán olyan fél 6 felé érkeztünk meg Sopronba,a csarnokba belépve meglepődve tapasztaltam,hogy a velünk szembeni oldalon is Szhelyiek vannak,voltunk olyan 400-an,elkezdtük a szurkolást,kezdésnél begyujtottam egy tüzijátékot,persze egyből ott termett egy biztonsági melletem,elkzdett okoskodni,hogy miért van erre szükség?!Anyád!A szurkolásunk kibaszottul fantasztikus volt,zengett tőlünk a csarnok,szólt a dob,nagyon király volt!Aztán ahogy kezdett elúszni a hajó,a mi lendületünk is alábbhagyott,a hazaiak pedig ekkor kezdtek feléledni,a 4.negyed közepén pedig betelt nálunk a pohár,kivonultunk a szektorból!

A meccs után állítólag volt valami pofozkodás is,talán arról KISVISZI többet tud,én amire odaértem már megjelentek a zsaruk,elkezdtek pofázni:"huzzatok már innen a faszba,minek vagytok még itt",nevetséges hogy megengedhetik ezt a hangnemet!A buszunkat aztán szirénázó rendőrautó vezette ki a városból,úgyhogy hazafele már csak Újkérnél tudtunk megállni,ott meg valahogy eltűnt a polcról pár chips,meg még pár dolog,a pultos balhézott,húztunk onnan is a francba!

Nagyonfrankó kis túra volt!

Ízelítőül pár kép: