Farore
2006.04.09
|
|
0 0
332
|
Az, hogy az emberben érzéseket kelt a politika nem azt jelenti, hogy a szebb mosoly-ra szavazok. Gondolom csak nem tartasz ilyennek. Aki azért szavaz az egyik pártra, mert az élén levő embernek szép a mosolya, az leginkább tudatlansága miatt tesz így, mert abszolút nem is érdekli az egész.
A véleménykülönbség nem gond, soha nem mondtam, hogy "de igen legyen az avéleményed, mint nekem" vagy "hülye vagy mert nem azt gondolod, amit én" csak igyekeztem az olyan dolgot megmagyarázni (kettős állampolgárság), amire nekem nagyobb rálátásom van szüleim révén, mert ők komolyan figyelemmel kísérik a politikát és apám a jogi, pláne a gazdasági dolgokhoz ért is. Amit a kettős állmpolgárságról mondtam (külön törvény) így igaz, ahogy van, nem politikusok mondták (mert az az igazság, hogy egyik párt sem mondta el teljesen az egész hogy működik, hiba volt). Éselmondtam a véleményem, ami bevallom radikális (ami szerintem egyáltalán nem bűn, bár sokan úgy vélik), de sajnos egyik pártban sem találtam meg teljes mértékban, amit én várok, az egyik túl langyos, a másik nem elég erős és mind2 erősen vallásos, én pedig nem vagyok az. A többi párt meg szóba sem jöhet nálam =) |
Előzmény: zzombie (328)
|
|