belfera Creative Commons License 2006.04.09 0 0 740
Dombóvár-Körmend
Szurkolás

Az Ultra Fanaticok meglepően kis létszámban kezdték a meccset, mint kiderült a focistákat Mohácsra elkísérő különítmény nem ért vissza kezdésre.
Az elején szurkoltak, aztán ahogy kezdett eldőlni a meccs, úgy egyre jobban elcsendesedtek.
A csarnok többi része nem nagyon aktivizálta magát, az utolsó percekben viszont elszórt fütyüléssel fejezte ki nemtetszését a játékosaik teljesítményével kapcsolatban.
A kék-fehér csíkos mag zárásnak nyomott egy "Szégyelljétek magatok, hejj, hejj!" rigmust.

Vendégszektorban kábé 100 ember, egy busznyi illuminált devil, plusz az autókkal érkezők.
Egész jó szurkolás az első játékrészben - a Falco mindössze 2x lett említve, mikor a félidei állás és a végeredmény híre megérkezett.
Gery meccs közben még Forraival is társalgott, és Rudival is pacsizott. :-)

A második félidőnek sajnos a fele a mag politikai állásfogalásáról szólt - ennek szerintem semmi helye egy sporteseményen, ahova az emberek a saját csapatukat buzdítani mennek ki.
Az eső-kelő vezérszurkoló fasizmusozása és hitlerezése pedig már egyértelműen a szégyen kategóriába tartozik - nagy kár, hogy nem volt, aki leállítsa.
Nekem , mint NDFC-tagnakt, az is eléggé zavaró, mikor a keménymag nagy része nem ér oda a félidők kezdésére a kocsmából - szerintem lehet eleget inni az oda- és visszaúton.