Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.07 0 0 295
"Tehát ha nem volnál olyan buta mint vagy,már régen értened kellene,egyfolytában nem is erről beszélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Nem kell ám kiabálni, látod, én sem teszem. Inkább idézlek téged:

"Az Én erkölcsi nórmám szerínt kampányt folytatni megrendelés alapon,már visszataszító." Ezt ugye te írtad, tehát erről beszélsz.

" Tehát mint gépkocsi vezető is undorodok egy olyan megoldástól, mikór és akár piros fény alatt elém rohangálnak emberek ."

Rossz érzés lehet ám, hogy minden egyes gyalogos-átkelőhelynél undor fog el....

"Amennyiben ezek gyerekek-már minősített eset és ha ezt ráadásul egy párt csináltassa velük hatalomért meg bársonyszékért már szavak sincsenek rá!"

Persze, ebben teljesen igazad van. Kár, hogy ezek nem gyerekek, nem kiskorúak.

" -Egye fene,ha már annyira ragaszkodsz hozzá,legyen alúljáróban,egy téren,meg a széles kőruton a járdán! Megnyugodtál?"

Folyamatosan nyugodt vagyok. Érdekes a javaslatod egy olyan reklámeszköznél, ami kifejezetten piros jelzésnél várakozó autósok figyelmének megragadására készült. A reklám koncepciója az, hogy a pirosnál várakozó autós látóterébe bekerül a reklám. Azt azért ennyi sok plakettel te is beláthatod, hogy sem aluljáróban, sem egy téren, sem a széles körúton a járdán jogszerűen gépjármű nem várakozhat a zöld jelzésre.

" -Egyálltalán nem árulok el titkot,ha azt mondom,van az szdsz-ben olyan ember,Aki véleménye biztos számítana,így szíves engedelmeddel megvárom míg Ő szól!"

Nem gondolod, hogy meg kéne kérdezned erről sürgősen, megmutatva neki az ebben a topicban elkövetett ámokfutásodat? Érdemes lenne.
Már mondtam párszor, de elmondom megint, csak neked, lassan, hogy nem vagyok jobbos. Sem balos. Libertariánus vagyok.
Előzmény: marci11 (292)