Liby Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2943

Sziasztok!

Vicces olvasni ezt a forumot. Mindenki szid valakit, vagy Ferit, vagy Vikit. Tenyleg csak ehhez ertunk?

Egyebkent nem a ket part, illetve a magyarorszagi bankok, intezetek velemenyere kell hallgatni, hogy hol tart az orszag. Sokkal inkabb a kulfoldi, neves, hitelminosito intezetek, bankok velemenye a mervado. Szerintuk pedig szarban van a magyar gazdasag. Tudjatok mit, en elhiszem nekik. Es mivel elhiszem, azt is tudom, hogy a valasztasok utan egy ut van. Stabilizalni, csokkenteni a deficitet, betartani a celokat. Az pedig nem fog menni osztogatassal, mindegy ki legyen a jotevo (MSZP, FIDESZ). Meg kell huzni a derekszijat, ez van. Nem biztos, hogy most fogunk meggazdagodni, most lesz lakasunk, autonk. Nem biztos, hogy ez adatott meg a mi nemzedekunknek. Talan majd a gyerekeinknek, es talan nekunk is, 5-10-15 ev mulva. Ennyi kell, hogy helyre alljon a gazdasag. Tudom, mindenki azonnal akar minden foldi jot, en is. :) De vegyuk eszre, hogy ha nem rakjuk rendbe az orszagot, akkor sokkal nagyobb kakiban leszunk. Rendberakni pedig tobb allami bevetellel, kevesebb kiadassal, es esszeru gazdalkodassal lehet.

De ezt valamiert az orszag lakossaganak 80%-a nem hajlando felfogni, elfogadni. Barmelyik part is nyer most, ha megprobalja rendberakni az orszagot, akkor szoritania kell a nadragszijon, es ezert rossz lesz az emberek szemeben. Azaz 4 ev mulva elvesziti a kovetkezo valasztast. Egy picit valtoztani kellene az emberek hozzaallasan is, nem csak a kormanyon.

Liby

ui.: engem is lehet nyugodtan szidni, nem foglalkozom vele, lepereg... :)