Én egyszerszerű gyerek vagyok, szóval magyarázzatok meg nekem valami:
Ha csökken a tb-járulék fizetés, akkor mégkevesebb fog jutni egészségügyre, nem?
Vagy most mi van? :D
Kicsit a vita vége hasonlított a Bagi-Nacsa parádévita végére szerintem: 10000Ft minimálbér, 14. havi nyugdíj...stb.
Én a bizonytalan válsztók közé sorolom magam, de a vitából az jött át, nekem, hogy GY tudja mit akar, OV meg "szécsényi terv reloaded" -től várja a csodát, attól, aminek az első verziójával csak a nagyok jártak jól (én biztos nem).
OV: "Másfél órán keresztül az ember csak magát tudja adni, és ez ki is derült szerintem a tegnapi vitában"
Érdekes módon nem ilyen volt a naggyűlésen, mint tegnap. Akkor most melyik az igazi?
Sokan kritizálják GY-t, hogy agresszív volt, meg arogáns, pökhendi... stb.
Szerintem ennek van most itt az ideje, és nem ezzel eltölteni 4 évet, mint ahogy ezt az ellenzék csinálta (Áder, Deutch... LOL). A fidesz érdemi munkát nem csinált 4 évig, csak "konzultált", meg kampányolt. Viktor, mint képviselő, azért volt ott, hogy képviselje annak a régiónak az érdekeit a parlamentben, amelyik megválasztotta őt képviselőnek. Hát még jó hogy nem órabérben fizették szegényt, különben éhenhalt volna.
Hangsúlyozom, nem tartozok egyik táborhoz sem (4 éve ráadásul az alcsutira is szavaztam), és úgy gondoltam el sem megyek szavazni, de mivel azt mondták hogy "az a fidesznek jó", én nem akarom hogy jó legyen nekik, szóval elmegyek.
Legyen már végre 2X ugyanaz a kormány egymás után, aztán ha 4 év múlva rosszabbul élünk mint 8 éve, akkor azért már lehet hápogni.