AnyaTunder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2590

Ha mégegyszer végigolvasol, nem állítottam, hogy a fidesz gazdaságilag kifogástalan intézkedéseket hozott. Akik legalább 1 évet eltöltöttünk egy komoly munkahelyen, tudjuk, aki dolgozik, az nagyon sokat hibázik is. Aztán egy idő után egyre kevesebbet.  Azt mondom, hogy számomra Gyurcsány nem egy életbiztosítás, sőt mitöbb egy nagyon veszélyes alak. Kíváncsi lennék azért, hogy ha saját céged lenne, akkor állnál-e vele üzleti kapcsolatban????? Ami pedig Orbánt illeti, még nagyobbat nőtt a szememben. Kíváncsi vagyok - bocs a személyeskedésért - hogy Te például képes lennél-e azt végigcsinálni, amit ő végigcsinált? De hogy őszinte legyek, Dobrev Klárát is nagyon nagyra becsülöm. Nem tudom valaki belegondolt-e abba, hogy mit kell végigcsinálni egy ilyen szintű politikusfeleségnek???

Még valami: családunk cége az orvosi műszergyártásból próbál megélni. 10 éven keresztül jól menő vállalkozás volt. Egészen a tavalyi évig. Tudod miért???? Nem fizettek a megrendelőink. Mert nekik sem fizettek a saját megrendelőik. ...2002-ben még 8 alkalmazottunk volr, ma csak 1 állandó és néha beugrik 3 ember hétvégenként. Szerintem van legalább annyi tapasztalatom, hogy hozzászóljak a dolgokhoz:))))

Előzmény: Gördülő Kő (2418)