Atimunka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2546
Hát ez a vita teljesen más volt, mint amire számítottam. Az egész rendszer, ahogy a vitát folytatták szerintem nagyon rossz volt. Ami a vitát illeti az nagyon látszott, hogy GYF amerikai szakemberek készítették fel. Dinamikus volt és határozott. Szerintem néha ez a határozottság átcsapott agresszivitásba, de talán még az elviselhetőség határáig. GYF felkészítése nagyon profi volt, szinte másodperc pontosan tudta befejezni a mondandóját. Egy igazán látványos megmozdulása volt, ami nem betanult dolog volt, amikor lecsapott arra, hogy OV 2x is használta a balek szót.
OV szereplése számomra csalódás volt. Sajnos az nagyon látszott, hogy elszokott a vitáktól. Mindkét fél betanult panelokkal dolgozott, de ez OV sokkal jobban látszódót. Szerintem, akik felkészítették OV hihetetlen nagy hibát követtek el azzal, hogy azt a tanácsot adták OV-nek, hogy a kamerának beszéljen. Ennek az lett a következménye, hogy a fejét forgatta a moderátorok és a kamera között néha meg GYF felé(látványosan keveset) és ez csak felerősítette azt a látványt, hogy zavarba volt. Óriási hiba volt reagálnia a panelprolis dologban.

GYF
+ dinamikus, felkészültnek tűnt és magabiztosnak
-néha erőszakos és kioktató volt

OV
+ hát most nem igazán volt amit szerintem igazán jól csinált volna.
-zavart volt és nem hozta azt a formát amit még 4 éve tudott