Jó volt olvasni Téged! Remélem, hogy még nagyon sokan így gondolkodnak mint Te! De az ilyen fajta meglátáshoz, mint a Tiéd, szükség van agyra és tudásra....
Eszembe jut az a kép, ami a szombati MSZP-s ülésen megkérdezett szimpatikus úriemberről villan be... elől egy darab fog, fröcsögés, egy épkézláb mondtatot nem tudott összetenni, az egyik kezébe cigi, a másikba sörös üveg...és kiabálja, hogy hajrá MSZP!
Én nem tartozom a bizonytalan választók körébe, nem ingatott meg a tegnapi vita sem. Bár én nem nevezném vitának, inkább vádaskodásnak, személyeskedésnek és sértegetésről beszélnék, főleg az egyik oldalról. Ha valakinek ilyen miniszterelnökre van szüksége, aki arrogáns, nagyképű, pökhendi és a másik embert lenézi, válassza meg...
Azt tudom, hogy semmiféle összefüggés nincs abban, hogy mennyivel több lakás épül ma és könnyebb-e lakáshoz jutni. Az ingatlanpiac pang, és hitelt felvenni sokkal rosszabb feltételekkel lehet, mint 4 évvel ezelőtt! Sok lárifári volt Gyurcsánynál, amikor éppen nem sértegetett...