Nos, ez az első hozzászólásom, de nem bírom ki, hogy ne osszam meg Veletek a véleményem.
Reggel 7 óta elolvastam a forum hozzászólásainak a felét kb, és lenne egy-két megjegyzésem.
A vitában megmutatkozott az ami ma a magyar politikai életet jellemzi Magyarországon.
Két fél, 2 különböző hozzáállás, ez ugye természetes,hiszen különbözőek a pártok, ez rendben is van így.
De, és itt jön a lényeg, nézzetek magatokra, fröcsögve szidjuk egymást, pedig mi aztán igazán nem tehetünk arról, hogy ők mit csinálnak, szavazunk abban a hitben, hogy majd odafent Ők tudják, mit is csinálnak, de lássuk be, annyi beleszólásunk van a dolgok történésébe, hogy megválaszthatjuk hóhérainkat.Hogy ezen kívül mi történik?Az már nem a mi hatáskörünk.
Ami megrémít, az a szélsőségek, és az hogy palira vesznek, és ez sajnos mind a 2 oldalra jellemző.
Még valami, nem tudom, Ti, tisztelt forumozó társaim, mennyire ismeritek a történelmet, de szerintem, elég jól, szóval ha visszagondoltok a '20-'30-as évek Németországára, ott volt egy NSDAP-nevű párt ami, a demagógiát, és a személyi kultuszt, a megfélemlítést használta az emberek igába hajtására, és meg kell mondanom, hogy szürke kis életemben engem megrémíszt ez a szélsőséges viselkedés, hiszen, szerintem sok más sorstársammal együtt,mi csak boldogan,jól szeretnénk élni,demokráciában.
És a konklúzió?
Én az MSZP-re fogok szavazni, bár látom a hibáit, átlátok bizonyos hazugságokon, de Ők nem rémisztenek meg, és hogy visszautaljak a vitára, a vita 2 ember között zajlik, és ha valaki egy újabb beszédet akart tartani(OV), annak javaslom, ne akkor tegye, amikor az ország jelenéről, jövőéről kell eszmecserét folytatnia politikai ellenfelével, ezzel nem csak ellenfelét, de sokunkat is megalázott.