"Viktorka is kivette a reszet a szocializmusbol"
Igen, O az egyik megdontoje, fujj, tehat benne volt nyakig...
(raadasul komolyan is gondolta, hogy annak a vezetoi (felelosei?) ne johessenek vissza.)
Amugy szerintem komolyatalan a vitarol vitaznunk. (en vegig se olvastam itt mindent - elnezest), mert ez nem vita volt.
Nekem nem tetszett foleg az, hogy pszichologusok dontik el, mit csinaljanak/ ne csinaljanak a resztvevok, hogy meg tobb bizonytalan embert lehessen megnyerni.
Gyurcsanyrol eddig is tudtam, hogy nem buta, de pojaca, onimado, es onzo ember (sorry maskent hivok), Orbanrol meg azt tudtam, hogy nem enervalt, visszafogott ember.
Ez a vita NEM NEKEM szolt, szerintem nem is a legtobbunknek, akik itt billentyut utogetunk.
Sot, ha az MSZP monjuk nyer, akkor se tudom megmondani, hogy amugy aFIDESZ nyert volna (csak itt vesztette el), vagy jobban nyert volna az MSZP, ha Gyurcsany pont nem ilyen.
3 eszrevetel:
1. TGM-nek igaza volt (szamomra) a reggeli musorban, hogy nem kellenek ILYEN vitak, mert nincsen erdemi dolgokrol erdemben szo.
2. Kupa Mihalynak igaza van (szerintem) abban, hogy nem 2 part es nem 4 part versenyez, hanem tobb, es milyen verseny az, ahol max. parlamenti partok (?) vitazhatnak a parlament megvalasztasa elott (?).
Azaz szerintem is mindenkinek erdemben szohoz kellene jutnia aki pl. legalabb orszagos listat allitott. Ez - azaz a valasztas joga - ilyen formaban is jar nekunk. 1990-ben lehetett igy, most miert nem?
3. Szomoru, hogy a kereskedelmi TV-k minosegehez sullyednek le a politikusok.
Akkor tenyleg mutassak inkabb pl. Fresh Wiki es Ripli Zsuzsi meztelen fenykepeit kis piros es narancs festekkel leontve, aztan mindenki valaszthat.
Mert a nep felemelesehez nem az az ut, meg nem is a (elsosorban) a segely blablabla...
Na udv Mindenkinek es szep napsutest, jo kedvet vasarnapra is.