hun2006
2006.04.06
|
|
0 0
2127
|
gyurcsány nem volt fair.
mert volt olyan, hogy gyurcsány elmondta a 3 percét orbán reagált rá 1 percben, majd orbán elmondta a 3 percét és gyurcsány nem erre reagált hanem az orbán 1 perces reagálására (ami elvileg nem lett volna megengedett)
sőt olyan is volt amikor ő kezdte a 3 percét de abban is visszautalva reagált az előző téma 1 perces reagálására..
szóval ez elég sportszerűtlen lépés volt gyurcsi részéről és megmondom őszintén, hogy szerettem volna, ha orbán odamond neki keményen úgy mint 2002-ben megyónak. De rájöttem a 2002-est pont ezért vesztette el mert a semleges nézők megsajnálták megyót! Hát most erre alapozott. (mindenesetre szerintem a mai 4 párti vitában teljesen más lesz, nem kioktató de egyszerűen mivel ez lesz az utolsó megszólalása teljesen más stratégiát alkalmaz ami lelkesítőleg fog hatni a saját táborra.
Az mszp szavazók többsége meg higgye azt amit a megrendelt felmérések mutatnak a szonda meg egyéb hogy gyurcsány lemosta orbánt és legyenek elégedettek vele, és szakadó esőben hétvégén maradjanak otthon merthogy nélküle is megvan a választás. Altassák magukat a médiájuk közreműködésével.
|
|