renegade Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2034
1. A mostani vizsgálóbizottságokkal mit is értek el, már ami felállt? - nem elég pappolni, vizsgálódni, eredmény nélkül

De legalább fölálltak. Korábban idáig se jutottunk el. Nekem nem mindegy. Elégedett nem vagyok, de legalább léptünk egyet előre.

2. A nagyberuházások pályázatának olyan megfogalmazása amely 1előzőleg kiválasztott jelentkezőre készül, ugyanazt az eredményt adja, igaz drágább és hazugabb.

Ha egy közbeszerzést megbundáznak, meg lehet próbálni (büntető)jogilag belekötni. Ha azt mondom, nincs közbeszerzés, így döntöttem, az csak politikailag támadható, (büntető)jogilag nem -- közben meg ugyanúgy zárt ajtók mögött mutyizzuk ki a feltételeket, mint ha csalunk a közbeszerzésnél. Ebbe így belekódolták a korrupciót.

3. A politika irányította média most is ugyanúgy meg van, ezt a mszp sem változtatta meg, mert jó neki így.

Egen. Csak a mérték más. Napi kétszer leadni a saját választási nagygyűléseimet az összes állami csatornán -- ezt eddig senki nem próbálta meg Orbán Viktoron kívül.
Előzmény: Mago (1993)