Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2027
Szerintem szomorú, hogy itt tart a magyar politika, hogy ez a két ember a két "legfontosabb" politikusunk. Nekem Gyurcsány sem szimpatikus, és valahol megértem azokat, akik kritizálják. De. Annak viszont örülök, hogy végre van valaki, aki lemossa ezt a műanyag, mosóporreklám szintű fideszes politizálást, a folyamatos össze-vissza hazudozást, az amerikai stílusú ijesztegetést, félelemkeltést. Viktorunkkal kapcsolatban asszem végre elég jól látszott, hogy mennyire alkalmatlan egy vitára. Nem véletlenül nem mert egyetlen egyszer sem az uralkodása alatt kiállni senkivel sem nyílt vitára. Jöttek is az alattvalói azzal az agyatlan mellédumálással itt a fórumokban, hogy "egy miniszterelnöknek nem ez a dolga, van fontosabb teendője is" (pl. a koronát próbálgatni a fejére, gondolom). Érdekes módon más országokban (pl. Kanadában) a miniszterelnök élő TV-adásban nyugodtan ki mer állni, és válaszolni az emberek kérdéseire. Orbán ettől mindig is fosott, de úgy általában a fidesz is, folyton keresték a kibúvot. Valószínűleg ők csak akkor képesek "vitázni", ha előtte a papagájkommandó kidolgozza az összes mondatukat. Persze volt már ebből is probléma, megesett, hogy még nem ért oda a kommandó mindenkihez, és egymásnak teljesen ellentmondót nyilatkoztak fideszék :))

Viktorunk végre emberére akadt, és ez nekem nagyon tetszik. Az meg külön tetszik, hogy baromira érzi a vesztét a fidesz, és egyre agresszívabb kirohanásokat intéznek. (Látszik ez itt a fórumon is.) Mikola, Semjén, Kövér lassan megnyeri a baloldalnak a választásokat :D Nálam pl. elérték, hogy bár nem akartam szavazni egyáltalán, de most mégis muszáj lesz, ellenük. Nem kéne hagyni, hogy ezzel a Rákosi-színtű személyi kultusszal körbeölelt Viktorral visszatérjenek a hatalomba mélymagyar, kőkonzervatív, karót nyelt, befeszült arcú, időnként nacionalista testvéreink 20 évre, diktatúrát építeni, könyékig túrkálva az emberek magánéletében, mindenkinek jól megmondva hogyan éljen és mi a helyes, újból ráerőltetve a kereszténységet az országra, na meg úgy értelmezve a törvényeket, ahogy éppen kedvük van. Na neeeeeem :) Akkor már inkább a baloldal. Remélem, este kipukkasztják Viktort a vitában. :) Már ha nem jelent beteget...