vadribizli Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2009

Teljesen egyetértek. Szeretem, ha valakihez beszélek, az a szemembe néz, és fordítva. Gondolom, nem én vagyok az egyedüli. Orbán viszont nem vett tudomást arról, hogy Gyurcsánnyal beszél. Mindenkinek köszönetet mondott ezredszerre is. Igaza volt Gyurcsánynak: fátyolos hangon ő is tud az idősekhez szólni... Csak az a baj, hogy ebben a vitában bármi elhangozhatott volna. Orbán azt is mondhatta volna, hogy Budapestet  el kell pusztítani, az orbán-funok meg lettek volna győzve rögvest affelől, hogy ez helyes cselekedet lenne. Úgy sem figyelnek oda arra, mit mond az egyik, vagy a másik. Ők már döntöttek.

Nekem tetszik Gyurcsányban, hogy "odamondja" a dolgokat. Igen, támad, támad, olyannyira, hogy Orbánt másodpercek válasszák el a sírástól, és attól, hogy dührohamot kapjon. Gyurcsány harcias, és ez kell, nem a hülye fátyolos hang! És Gy. a partnere szemébe néz, míg O. nem, mert fél.

Egyébként megfigyeltem, O. dobogója sokkal magasabb volt, mint ellenfeléjé. A bibi csak az, hogy nem csak magasságban marad alul...!

Előzmény: estikornel (1954)