kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2003
En vegre elveztem, hogy valaki oszinten kimeri magat fejezni 16 ev utan a magyar politikaban.. igazan oszinten.. es aki nem fogja vissza magat, hogy a kozso szeru "lelki viragoskertjeben meditalo" tul erzekeny melegaktvistakat meg ne bantsa... aki elbirja viselni az agressziot a filmekben (mar pedig a nezettsegi statisztikak tenyszeruen kimutatjak, hogy mindenki szereti) az ne tegyen ugy, mintha az amit a Gyurcsany muvelt volna barmilyen szinten is gaz... nem kell megjatszani magunkat, es boven eleg egy merce, nem kell ket kulonbozo
Arrol, hogy a Gyurcsany felemelte a penzt, meg hogy a papirrol olvasott adatokat
a kellekek alatt, abrakat grafikonokat es egyeb dolgokat ertettek.. ennyi erovel az is kellek hasznalat, hogy a pulpitust fogdostak, az aki ebbe probal kapaszkodni az egyszeruen szanalmas...
a papirrol olvasott adatokhoz pedig ennyit:
lesz egy nagy vitam, ami derekba torheti, vagy meghosszabithatja a karrieremet
8 nagy tema van ki tuzve
megvannak az adatok, de nem vihetem magammal oket.. mitevolegyek?
Hm... jegyzetelni lehet, kapok papirt meg tollat...
Fasza, bebiflazom az adatokat gyorsan mielott kezdunk, es ott a pulpituson gyorsan leirom a papirra el ne felejtsem...

Igen kerem szepen.. ez vaszeg igy tortent, persze nekem nem nehez ezt kitalalni, mert azert jelentos kulonbseg van az IQ-m es a cipom merete kozott...