császár7 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1997

Nem azt mondom, hogy kutatni kell a számok után mindenáron, de ha nem hiszel  a számoknak nyugodtan utánna lehet nézni, azt hiszem a pártok a vita előtt abban állapodtak meg, hogy a ksh számait tekintik mérvadónak.

Az utak én is vidéken járok, igen igazad van szarok az utak, de régen is azok voltak, most meg, hogy március végéig "tél "volt betette nekik a kaput. Én azt mondom, nem lehet mindent egyszerre, mert ahhoz nem elég erős az ország, először jöjjenek a teljesen új magasabb rendű utak, mikor azok készen vannak, a felszabadult építőerőt nem szabad elengedni tovább kell építeni és utánna jöhetnek az alsóbb rendű utak.

Megszorítások kétségkívül lesznek, akárki kerül kormányra, de az nem mindegy többek között a hitelezőknek, hogy ki! Mert van olyan aki első perctől egy kiszámítható tervet ismételget, és van olyan aki a kampány elején azt mondta, hogy visszaállamosítás, utánna mégsem, utánna teljes foglalkoztatás?!?, amit 40 évig csinált erőltetett az ország ugye onnan jövünk, akkor is a keményen dolgozó ember tartotta el azt aki csak "bejárt" munkahelyére. Vagyis őszintén én nem tudom, hogy most éppen mit akar OVI, mert már mindenről beszélt ide-oda, Mikola is megér egy imát alá Fidel Kubában.

Hát nem tudom, te hogy vagy vele én a előre mennék szívesebben, igen mi pénzünket is felhasználták a közalkalmazottak és nyugdíjasok pénzének emelésére, valamint autópálya építésére. De nagy valószínűséggel én is leszek beteg, leszek nyugdíjas, járok autópályán és örülök neki, hogy Pl. Siófoktól Debrecenig milyen hamar el tudok jutni!!

De azokba a 40-50 milliós házakba biztos nem fogok bemenni, amit a OVI Széchenyi tervéből ingatlanbefektetők által felvett  kedvezményes kölcsönökből építettek és dupla nyereségért eladtak!

Nem mindegy mire költik a pénzedet, pénzünket!

Előzmény: lcoder (1945)