kopaszmercis
2006.04.06
|
|
0 0
1960
|
Azert nyugodtan belegondolhatsz, hogy az utak tobbsege, amin az atlagember jar nem a kormany kezeben van, hanem az onkormanyzat kezeben, es sok onkormanyzat a fidesz vezetessel van megaldva, es ott is szarok az utak, hogy is van ez.. arrol nem is beszelve, hogy soha annyit nem romlott a budapesti utak allapota, mint a fidesz 4 eve alatt.. de hala istennek az elmult 4 evben eleg sok utat felujitottak itt pesten, az en kornyekemen (huvosvolgy hidegkut) konkretan a ket bejovo utat (nagykovacsi, hidegkuti) ujitottak fel az elmult evben, sot gazdagreten is tegnap lattam, hogy felujitottak az egyik utat, ami megkeruli a lakotelepet (a masikat nemtom felujitottak e) Szoval lehet, hogy sokba kerul nekunk, es huznak a penzbol, de azert en emlekszem, hogy Viktorrol a hepiendkáefté mennyi utolag titkositott videofelvetelt keszitett az akkori miniszterelnokrol sok penzert, hogy diszdoktori berelt jumbokrol meg egyebekrol ne is beszeljuk... Ha el kell dontsem, hogy 2 milliardet vegyenek kozpenzbol nekem egy cukorkat, vagy 3 foritot koltsenek el hulyen magukra.. nekem nem nehez a valasztas. |
Előzmény: lcoder (1945)
|
|