Alez Frankie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1787

Úgy látom van itt néhány idősebb Úr, vagy Hölgy, aki bőszen építette a szocialmizmust néhány évtizeddel ezelőtt. Én 27 éves leszek és szeretném a saját sorsomat irányítani. Nem tehetem, mert az MSZMP és az utódpárt rakott némi terhet a vállamra államadósság formájában... Ha jól tudom ezt az adófizetők térítik majd vissza, ezek szerint én, a gyermekem és sajnos az unokám is. Köszönöm... Volt miből finanszírozni a 3,60-as kenyeret, igaz, én már nem tudom, hogy ez mennyire "jó" volt. Érdekes, a mai vitában Gyurcsány Úr nem említette az államadósság növekedésének adatait, pedig jó a számokban... A szüleim már nyugdíjasok. Mindketten diplomával, szép karrierrel a hátuk vonultak pihenni. Meséltek az előző rendszerről, például családunk kisemmizéséről, meghurcolásáról. Jobban éltek a hetvenes, nyolcvanas években, mint most, de nem korlátoltak, tudják, hogy az én generációmnak kell ezért nagy árat fizetnie. 

Handa-banda miniszterelnök, akinek remeg a keze a vita alatt. Egy ismétlésben ezt figyeljék meg... Elég, köszönjük. A mai után jöhet egy jobb időszámítás.