üdv, mindenki
nem fogom a vita érveit most és itt elemezni, mert az túl hosszú lenne. de majd egyszer talán igen:)
ami nekem a vitából lejött: sikerült a vitát olyan formátumra alkudni, amivel igazából csak úgy "veszíthet" el az ember, ha teljesen fogalmatlan.
olyan formátumra, hogy az utolsó szó jogán le lehet hazudni az égről a csillagokat, a másik már nem reagálhat rá.
igazából a két fél közül az egyik próbált vitázni, csak nem sikerült, a másik meg nem is próbált vitázni, hanem egyből propagandaműsort csinált az egészből.
GyF kioktatta a másikat, OV meg az elemi udvariasság jegyeit is csak néha találta meg. és e két ember közül lesz valaki majd miniszterelnök. ollé.
amúgy a programok részletessége változó volt, ugye néhány neuralgikus pont megint megjelent, de hát nem is vártam mást, néhol fetrengve röhögtem a szövegen, hát én sajnos már csak ilyen vagyok. nem baj, megpróbálhatnak hülyének nézni, nem ln fogok koppanni.
ja, és szívet melengető látni (ez most itt szarkazmusnak veendő), hogy ismét vannak, akiknek értelmes gondolatuk kevés lévén, megint jönnek anyázni. ezért szeretem a fórumokat :D