Cest la guerre
2006.04.06
|
|
0 0
1773
|
En nem vontam ketsegbe, hogy te dolgoztal-e, es hogy becsuletes eletet eltel-e, csak arra probaltam ravilagitani, hogy nem csak a csakanyozas stb. a munka, szerintem minden, amiben valamilyen hasznossag van, magad vagy mas erdekeben, es ez alapjan mindegy hogy ez a foldeken, a gyarakban a szalagnal, vagy egy iroasztal mellett tortenik. En is leirhatnam az eletemet, de attol meg nem jutnank kozelebb a problemahoz, miszerint a megfelelobb embert es elkepzeleseket kell ennek az orszagnak valasztania ahhoz, hogy ne csak egyesek, hanem minel tobben boldoguljanak. Es nem szerencses azon honfitarsainkat, akik akar on- vagy nem onhibajukbol nem lesznek sikeresek, gazdagok (sot akar milliardosok, a "szokott modon, nana") leszolni, megbantani. Mindenki ugy boldogul az eletben, ahogy nevelese, iskolazottsaga, belso es kulso tulajdonsagai alapjan tud, de velemenyem szerint mindenkeppen becsuletesen, ha lehet. Es en vagyok annyira baloldali, hogy nehezen tudom elkepzelni, hogy teljesen becsuletesen milliardos lehet valaki a semmibol (legfeljebb valami vilagszenzacios talalmanybol):-)
|
Előzmény: csipkefa (1747)
|
|