csipkefa Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1730

59 éves vagyok, egyetemet végeztem, jó körülmények között élek, most nyugdíjas vagyok, 3 gyerekem és 4 unokám van. Ez volt a bemutatkozás.

Nekem egy olyan ember, aki még sohase dolgozott, és a rengeteg pénzért még arra se volt képes, hogy a parlamentbe bejárjon 3 és fél évig, ne mondja meg, hogy mit kell csinálnom.

Nem akarok kötelezően templomba járni, nem hiszek abban az istenben, aki szerint bűnösnek születünk, és ne az aranyba öltözött papok akarjanak rávenni engem a földi szegénységre. Nem hiszek az újjászületésben, legalábbis nem a papok szerintiben, egyébként hiszek abban, hogy az emberi elme és tudás nem veszhet el.

Amit nem értek a mai világban az az, hogy fiatal emberek, akiknek semmi közük az elmúlt rengeteg évhez, miért hordoznak magukban olyan gyűlöletet és az élet ellen való érzéseket, amit én, aki benne éltem, és sokat megéltam, nem tudok még elképzelni sem.

Nem értem ezt a rengeteg gyűlöletet, tényleg, erre lennék kiváncsi, de nagyon, hogy ez honnan jön és miért. Mitől érzi úgy egy kb. 20 éves gyerek, hogy neki a komcsik ellen kell kűzdenie. Ha valaki tanult egy csöppöt is, tudja, hogy sehol, főleg nálunk nem volt soha kommunizmus. Erről valakiknek, valahol föl kéne világosítani a gyerekeket, mert ők nem tehetnek róla, hogy hülyítik őket.

Akik a legjobban komcsiznak, azok voltak annak a rendszernek a kedveznényezettjei, különben nem lennének ott, ahol vannak.

Valaki mondja meg már nekem, Orbán Viktor mikor volt munkaviszonyban dolgozó ember az elmúlt xx évben? Tudja egyáltalán, mi az, hogy dolgozni?

Nekem ilyen ember ne beszéljen nemzetről, szolidaritásról, családról, menjen dolgozni.

Ha OV itt mégegyszer hatalomra juthat, akkor ez az ország megérdemli a sorsát.