hat erre csak ket dolgot tudok mondani:
ad1, az en mentalitasomtol tavol all, hogy a sajat elhetetlensegemet a regnalo kormany nyakaba varrjam. aki boldogulni akar, az boldogulni is. ugyhogy nekem nem volt elvesztegetett sem a fidesz, sem az mszp era. szerintem udvos lenne, ha mindenki megprobalna felgyurni a ruhaujjat es dolgozna, ahelyett, hogy hatradol es varja a gondoskodo allambacsit, aki majd megvedi attol a csunya vilagpiactol, meg foglalkoztatja ha kell ha nem...meg adomanyozgat....
ad2, gyurcsanynak mindosszesen masfel eve volt barmit is csinalni. es masfel ev alatt nem lehet csodat tenni. valoban szamit, hogy mi tortent ez alatt az ido alatt, de nekem jobban szamit, hogy kinek van a jovore vonatkozo szimaptikusabb terve. nekem nem szimpatikus, hogy altalanos vallalkozastamogatasrol beszelunk (amit majd valamifele civil szervezet itel oda..kik? miert pont ok? hogyan?) meg homalyos ossznepi osszefogasrol. nekem jobban tetszik, mikor azt mondjak: fejlesztjuk a logisztikat, biotechnologiat, mittomen. errol el tudom donteni, hogy egyetertek-e vele. arrol, hogy kovacs lajos famuves kisiparos vallalkozasanak adnak 1 millat, nemtom eldonteni, miert lenne hasznos. ugyhogy igenis az erdekel, ki mit tervez...mert egyik kormany sem teljesitett olyan nagyon fenyesen, mikor regnalt, ugyhogy nemigen van mit egymas szemere vetni ebbol a szempontbol.
nah mind1 :-)