Toljadneki
2006.04.05
|
|
0 0
2455
|
Hali ! Pontosan így néz ki az én dobom is, a lyukat kivéve. A kondenzvíz elűzéséhez én inkább azt javaslonám, hogy a nyelezés helyett egy hosszabb úton állj rá egy keményebb tempóra ( ahogy látom, Te már bántod a szekeret ), monjduk egy 150 - 160 km/h - val menj egy 100 km - t ( nyilván pályán, máshol nem nagyon megy a dolog ), ugyanis a felhalmozódott víznek megfelelő idő is kell a megfelelő hömérséklet mellett, hogy elpárologjon. Ha forgatod, az jót tehet kokszosodás ellen, de a víznek idő kell meg folyamatos hőterhelés, hogy eltűnjön. Amúgy én azon gondolkodom egyre erősebben, hogy tőböl leugrajtom a helyéről azt a kis pöcsdarabot, ami kilóg a dobból, és a lyuk köré hegesztetek egy rozsdamentes szép véget. Így elvileg a gari is megmarad, szép is lesz, és elvileg még egy kis hangja is lesz az autónak. Ilyen dobkiképzésű autóknál ezt rendszerint megcsinálják a szolidabb tunerek, mint én is. Kérdés, hogy a gyári lökhárító kivágás engedi - e a dolgot. Na majd utánanézek. A garit meg megkérdezem a szalonban. Üdv. Toli. |
Előzmény: bzsazsa (2454)
|
|