Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 254
"Menj te a k....u..rva p...cs.ba!!!!!!"

Nohát, csak nem előbújt belőled az ultraliberális? :)
Szóval, még egyszer, lassan, tagoltan, ahogy Ovi is beszélni szokott a zombikkal:

Nem volt tábla a háton, mert a tábla a kézben volt. Ebből kifolyólag nem volt sem kereplő, sem zászló a kézben. Azok más helyszínen, más időben és más brigád által lettek elkövetve, hogy ezt a szép magyaros fordulatot alkalmazzam.
Eddig érthető és követhető?
No akkor, örülök, hogy lecsapta nálad a biztosítékot az a tény, hogy ellent mertem mondani neked. Tudod, szép ez a világ, él benne sok-sok ember, akik mind-mind másképp látják a világot, másképp gondolkodnak, ebből következőleg egy tett történést is másképp ítélnek meg. Eccerű, de bódog liberális ennek örül, mert ettől lesz színes a világ. Eccerű, de bódog liberális annak is örül, ha a világról alkotott képét ütköztetheti olyan emberekkel, akik ugyanarról a világról más képet alkotnak, mert a vita előre visz, műveli az elmét és tágítja a látókört.
Dehát én ezt nem tudhatom, mert eccerű és bódog libertariánus gondolkodásom, ami mellesleg kezemet valami madarak felé vezényli a szavazólapon, fel sem ér a te hangos, ámde üres liberalizmusodhoz, ugyebár.
És akkor most lehet engem küldeni a picsába, ugyanis aztat szeressem ám, csak annyit kérek, ne a kurvába küldjél, van nekem kedves és szép párom, inkább oda, jó?
Előzmény: marci11 (243)