Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 253
cicám, látom, hogy gondod van a magyar nyelvvel, de elmagyarázom. Adott az ember, aki nem gyerek, mert a gyerek kiskorú, hanem fiatal. A macrosolid kft-nek vannak szép, kézbe fogható táblái, azok az "általa használt reklámhordozók".
libsike először csak a táblázásról számolt be, aztán kiderült, hogy még kiabáltak is, de szigorúan akkor, amikor már égett a talaj. Meg ugye zászlóról, kereplőről szó sem volt, az másik brigád, más időben, más helyen.
Itt táblák voltak, amiknek az a rendeltetése, hogy reklámot hordozzanak, azaz ők a reklámhordozók és ezeket a táblákat diákmunkában foglalkoztatott fiatalok tartják oda az autók elé, amikor piros a lámpa. Amikor zöld a lámpa, az út szélén várakoznak, ezt láthatod egyébként a libsike által készített képeken.

"Ilyenektől megy fel a vérnyomásom,ezért nem folytatom."

Adjunk egy szép nagy puszit a liberális buksidra. Valaki nem ért veled egyet és neked máris felmegy a vérnyomásod.

"Sovinista,nacionalista,kirekkesztő az egész elképzeléstek!"

Tudom én, hogy te nagyon liberális vagy, ezért gondolom, nem okoz gondot megkülönböztetni az egyént, pláne, ha ez az egyén rendelkezik csak rá jellemző stílusjegyekkel is. Szóval, talán kezdjük azzal, hogy egyes számba tesszük, ugyanis én egyedül, a 10 szép ujjammal követem el mindazt, amit te a képernyőn az én nickem alatt látsz. Tehát foglalkozzunk akkor az én egész elképzelésemmel. Soviniszta, nacionalista és kirekesztő, mondod te.
Nos, tárgyalunk itt egy kérdést, aminek a tárgya az, hogy a fidesz felelős-e az általa megbízott cég tevékenységéért.
Ebben a vitában én az égvilágon semmi sovinisztát nem látok, nem emlékszem, hogy akár csak egyszer is emlegettem volna nemzeti sajátosságokat. Nacionalista, de miért is? Csak nem attól nacionalista, hogy tisztán piaci szemszögből vizsgálom a kérdést és figyelmen kívül hagyom az általatok ráerőltetni próbált politikai felhangot? kirekesztő, írod. És mégis mit rekesztek én ki azzal, hogy vitába merek szállni veled? Egyelőre ugye az látszik, hogy történt valami ott a liberálisok házának környékén. A tudható, ismerhető tények azt támasztják alá, hogy egy teljesen normális és hétköznapi reklámakcióba futott bele libsike. A többi feltevés, spekuláció. Hogy te ezeket ténynek fogadod el, a magad baja, nyilván fene nagy liberalizmusod mondatja veled, hogy francba a rációval.
Előzmény: marci11 (242)