logoa
2006.04.05
|
|
0 0
955
|
Bocsi, de nem mindig vagyok a zinternett közelében. Igen a StewMcDon-tól gondoltam az alkatrészek rendelését. Régebben már rendeltem tőlük, és megbízhatónak tűntek. Ezen kívül a kedvesem nyáron - előre láthatólag - az USA-ban fog dolgozni egy hónapot, így a hazajuttásuk is olcsóbb lesz. Az elkészülés várható időpontja...hmmm...Egy biztos, nem lesz kapkodás. Egyébként én is most tettem fel egy J 75-ös húrkészletet a Sigmára. Matyi! Lehet, hogy nem is én játszottam túl halkan (ugyanis ők ezzel vádoltak), csak a J68-as készlet nem volt megfelelő. Bár akkor szükségmegoldásként került rá. Ez most eléggé szól. Viszont amivel tegnap szembesültem először az az, hogy egy új nótát gyakorlunk H-ban, és a felvételről visszahallgatva megdöbbentett, hogy a hangszeremnek ebben a felső tartományban, már csak magas hangjai jöttek ki az esztam alatt. Nem volt benne test. Eléggé fáj. Nem bántana, a dolog, ha a Kentucky, vagy pláne a Gibson nem lett volna a kezemben. Azt gondolnám ez így természetes. De nem. Ha más nem is, de ez némi löketet ad, hogy gyorsítsam az új hangszerem elkészültét. |
Előzmény: TheRover (927)
|
|