Teljesen igazad van.
Ellenben én nem sokat nézek tévét és akkor csak a Szigetköz Dunakanyar problémái voltak meg a vidiki gondok.
Nem lehet kicsit szelektíve sikerült összeválogatni a dolgot?
Amúgy az arányok egyértelműen BP felé tolódnak, mivel hivatalosan 2-2,5 millió ember él itt, de a valóságban H-P viszonylatban az ingázók Pesten dolgozók diákok stb. miatt a valóság az hogy 4-4,5 millió ember ami viszont Mo közel fele...
Budapesten a rakpartok lezárásával naponta több gépkocsit kell elterelni mint amenyi pl. Esztergomban egy nyáron megfordul...
Nem vagyok vidék ellenes.
De itt 1 nap alatt sokkal több minden történik mint sok más magyar városban 1 évben és több hatása is van az országra.
Én szeretném ha nem lenne ennyire centralizált az ország de hát én is itt élek mert itt van munka.
És sajnos gennyes dolog tudom de az hogy a pesti dugók miatt késnek az emberek az nagyobb termelés kiesést okoz és több gazdasági kárt minthogyha teljes BAZ megye víz alá kerül.
Szerintem itt most kivételesen nem a médiát kéne hibáztatni akik nem építenek a teljes országot átszelő autópályákat, mondjuk határ-Györ-Pécs-Szeged-határ körgyűrűket hídakat.
Mert ha megteszik akkor lesz majd sok szép virágzó város.
(Én olyan "kerületben" lakom Pesten ahol 6x annyian laknak mint Esztergomban!!!!)
Szóval ez itt a gond, tudjuk hogy nagyok a problémák vidéken de az Összes érintett vidéki ember kevesebb mint amennyik a pesti rakpart lezár betesz...