kikke Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1494

Szia Évi5!

Én is kaptam azokból a vadcitrom magokból és képzeld el, 1 db mag kikelt!!!! Most már kb. 6-7 cm magas a növény, több levélkével, rettentően nagyon vigyázok rá, hogy meg is maradjon. Örök hálám a magküldőnek, pláne, hogy kedvesen, önzetlenül segített még egy kis használati útmutatóval is.

A karácsonyra kapott mandarinfámon (mitis calamondin) millió virág ontja finom illatát. Nem gondoltam volna, hogy ennyire erős az illata, szinte bódító, az egész házban érezni, ha a szoba ajtaja nyitva van. Teljesen meglepett, hogy kezdő létemre -és persze az itt olvasott és alkalmazott segítséggel-  elsőre ilyen sok virággal hálálja meg a törődést. (Mondjuk minden nap a reggelt azzal kezdem, átnézem a növénykéimet - Spricni orchídeának, banánnak..... - ez kell, hogy jól induljon a napom!) :-))

Átvettem a bogarak szerepét porzás ügyileg, kis ecsettel járok virágról virágra minden nap. :-))) Persze van rajta 4 zöld gyümi is, különböző méretben, remélem azok is beérnek.

Mikor lehet kirakni a teraszra szerintetek, hogy ne fázzon meg?

Teszek majd fel képet is, egyszerűen gyönyörű a sötétzöld levelek között a sok fehér virággal.

kikke

Előzmény: Évi5 (1492)