turtur Creative Commons License 2006.04.03 0 0 112
Ez a baj. Nem emlékszel, nem pontos, nem is ott volt, de beleakaszkodsz valamibe, hogy osztasd az écát. Ezt a serdületlen tevékenységedet lepleztem le, mire te csípőből támadsz más marhasággal.

Tanulság: ha legközelebb be akarsz olvasni valakinek, inkább hivatkozz a Vezúvra vagy amire akarsz. Hogy ehhez miért van szükséged a Tamanára, fel nem foghatom. A szerinted ködevőknek meg nyiss külön topikot, és beszélgess velük kedvedre.

Itt nemcsak udvariatlan voltál, de kéretlen is.

Ami a Karabela nevet illeti, te vagy az első, aki értelmezni próbálja. A spanyolon kívül még 6000 nyelven értelmezhetnéd, de valamiért nem teszed. Eddig még soha sehol nem olvastam, hogy Tamana kutató nyelvészkedett volna, hisz az adatgyűjtés szakaszában vannak. Itt is befagytál a ködevőiddel, mert magad vagy az. Kirekesztesz 5999 nyelvet a megfejtésből. Akárhogy is van, baromira messze vagy a józan észtől, hogy a szent tudományt már ne is emlegessem.

Éppen e topik elején esett meg, hogy egy olvtárs rávilágított egy szóelem magyar értelmére, amit kellő lelkesedéssel fogadtam. Ő azonban garantáltan nem Tamanás kutató. Viszont veled ellentétben gondolkodik. Én - ha úgy hozná a sors - sokkal inkább vele gondolkodnék együtt, mint egy előítéletes écaosztó és igen kellemetlen fickóval.

Határozott véleményem, hogy a Tamana kérdéseit nem hőzöngők oldják majd meg, hanem a tudomány iránt alázattal közelítők.

Előzmény: Carolus58 (110)