Toljadneki Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2436
Szép napot fanok !

Az újakat én is üdvözlöm a "flottánál", bár remélem úszni egyikőnk sem fog az autójával, nem úgy mint az öreg japcsi ! ;) :)) Bár ahogy a vizek most állnak... :((

Karesszal abban maximálisan egyetértek, hogy tolni kell ezeknek a mociknak, sokkal jobbat teszünk velük ( meg jobban is élvezzük az "együttléteket" ), ha nem hagyuk ellustulni őket ! Az enyémben most van 21xx km, de már kezdi nyitogatni a csipáit, pedig 4000 RPM fölött még nem használom. Ezt a tartományt viszont már most sokkal pörgősebben tudom kiautózni belőle, mint az elején. Szóval alakul a lelkem, eddig kopp - kopp perfekt az autó. Na jó, a váltó az nem, de szokom. :))

Elég sokféle autóban ülök melóm során, az elmúlt héten ültem G Rastában, olyan piros - kék izés Octaviában meg aztán Borában is. Mit mondjak, egyikért sem adnám a Lacsit. A Rasta alapból nem veheti fel a versenyt, az Octavia belül olyan mint egy nem is tudom... az a sok fekete rideg műanyag, semmi finomság, nem kell, el vele ! A Bora még labdába is rúghatna, 1,6 - ossal mentem, a kolléga kifejezetten kérte, hogy mérjem a Lacsihoz, hát... amiben megegyeztünk, hogy a váltója mindkettőnek sz@r, de a Boráé ráadásul zajos, kopogva is jár, a gázpedálja olyan mintha szivacson lépkedne az ember, amúgy más kifogásom nem volt ellene, de..... Nem éreztem ( egyikben sem ) azt a kellemes otthonosságot, amit a Lacsi világosabb és kellemesen puha de nem süppedős - nyúlós beltere áraszt..... Nemtom, a Lacsiban nem bánt semmi, még a fogyasztása sem fáj annyira, könnyebben megbocsátom neki a 10 lityit, mint előtte az Ignácnak a 8-9 lityit. És ebbe a számomra tökéletes összképbe még ez a kotvány váltó is belefér ! Kicsit offolok, ha jó váltót akartok érezni, próbáljátok ki az SX4 - et ! Nem, nem akarom lecserélni a Lacsit, de a srácok hoztak tesztre egy SX4 - et, és a váltója etalon !

Üdv. Toli.