H.L. mondja Creative Commons License 2006.04.02 0 0 502

OKé, akkor kiírom Cd-re.

De sztem annyira nem rossz. Amolyan bemutatója és egyben összefoglalója ennek a stílusnak, ami fontos megemlíti, és rálátast ad az egész gypsy swingre, mármint ami a gitár részt illeti. Persze ha valaki megnézi, nem tanul meg belőle játszani, de sok fontos dolgot említ. Nekem pl meglepő volt, hogy ebben a stílusban a pengetős kézzel nem érnek a gitárhoz, tehát miközben pengetsz, sem a kisujjad, sem a csuklód nem érheti a gitárt. Először marha fura volt, mert én támasztani szoktam a kezem, így most sokkal többet hibázok, meg nem olan gyors, mint a megszokott jólbevált módszerrel, viszont sokkal több dinamikát vihetsz a játékodba, és sokkal jobban szól.

Gondolom nektek nem sok újat mond majd a srác, mert pl az első videó elején olyan rész is van, hogy na akkor hangoljuk be szépen a gitárt, és 2 percig üres húrokat penget, meg vannak nagyon dedósnak tűnő részek is, de nekem hasznos volt(még most is az).

Csak akkor modjatok egy helyet, és egy időpontot, mikor és hova vigyem a cd-t.(lehetőleg ne Piliscsaba, vagy Budaörs, hanem ilyen belváros, vagy XIII. ker.)

Előzmény: tzuiop (501)