Jol lattam, hogy ez a vita abbol indult el, hogy jem meg "megvedte" az orok eletet? Ezt nem ertem, miert olyan nagy tragedia. Mar regota olvasgatok itt, kicsit kepben vagyok a userekkel kapcsolatban (talan te is malena, en vagyok az, akinek annak idejen nekiugrottal, hogy mit akarok itt a masik ikres forummal - de nem haragudtam am, csak emlekeztetoul mondom).
Szoval ezert csak egy kerdesem van hozzad, ha valaki a lombikos ugyeddel kapcsolatban mondott volna valami ocska poent, ugye te sem nevettel volna, hanem helyreteszed, mert a dolog fontos neked es a szivugyed? Legalabbis igy lattam. Nos, szerintem jem esetebem sem tortent ez maskepp, ezt neked mint nem hivo keresztenynek be kellett volna latnod:-) megertem, hogy nehez elfogadni azt, hogyha valaki helyrerakja az ember helytelen beszolasait, de neha alabb kell adni a buszkesegbol, es belatni, hogy jo, bocs, lehet, hogy nem kellett volna igy fogalmaznom.
Na, nekem igy latszott ez, kivulrol.
Masik erdekesseg a "gyonasod", bar ehhez aztan vegkepp semmi kozom, de rosszul latod a dolgokat, nincsenek igaz meg hamis keresztenyek, hanem a te elvarasaid vannak a keresztenyekkel szemben. Meg esendo emberek vannak. Valaki mondta mar, nekem is az jutott eszembe, ne itelj, hogy ne iteltess.
udv, Danza
Malena, remelem, ha lehiggadsz, atgondolod ezt a felesleges vitat.