Malena, hiba volt vitába bocsátkoznom, mert egyre rosszabb, amilyen szinten rólam írsz és véleményt nyilvánítasz. Remélem, hogy a harag beszél csak belőled.
Ne haragudj, hogy véleményt nyilvánítottam, nem kellett volna, és ezentúl sokkal bölcsebben fogok hallgatni - már csak azért is, mert ezek után ki merne írni oda, ahol ilyen véleménnyel vannak róla? Azt azért engedd meg, hogy az ikres topicban részt vegyek, mert nagyon sok minden köt engem oda.
Azért, hogy írtam neked két ügyben, és ilyen vitát eredményezett ez, valóban elnézést és a bocsánatodat kérem. Mindezek ellenére nem tartom magam olyan embernek, aki papírok és címek vagy bármi más alapján tartja magát többre másoknál. Durva és manipulatív sem vagyok, ezek a címkék nagyon hatásosak egy ilyen topicban, de hadd legyek annyira felnőtt, hogy ennyi idősen megbízzam önmagam ismeretében és jelezzem, hogy nem ismersz; amiről írsz, az nem én vagyok, és eddigi tapasztalataim alapján nem is te.
A csatát én elveszítettem, nem nyertem, de nem is volt ez cél szerintem. A magam részéről lezártnak tekintem a vitát.
Szia,
jem