kistesa Creative Commons License 2006.04.02 0 0 195

Kedves bb1!

Sokmindenben igazat adok. A kis "drámámban" éppen ez jelenik meg. A régebben használt fogalmak elavultak, a dolgok összekeveredtek. Én is baloldali érzelmű vagyok, ha annak igazi értelmét vesszük, és szeretem a szabadságot, és a gondolat szabadságát is, de mindkettőt azoktól kell félteni, akik ez a zászlajukra tűzik. De azoktól nagyon.

Van ellenség eben az országban, tényleg. Aljas, mindenre képes, arcátlanul hazug és tisztességtelen. Olyan ocsmányságnak vagyunk tanúi, hogy nem tudom, sírjakjak-e, vagy nevessek. És dicső népünk maradékát milyen primitív eszközökkel lehet manipulálni! Az, hogy egy politikus aljas, istenem... de hogy egy nép azon a szinten van, hogy ilyen primitív eszközökkel, mint a permanens orbánozás meg fideszezés, minden ténnyel és valósággal szemben lehetséges: na ez az, ami kétségbeejtő. Ez már valami nek nagyon a vége...

A mai embereket az '56-osokhoz hasonlítani a történelmi érzék teljes hiányára vall. Azokat még nem lehetett volna ilyen kreténségekkel megvezetni, és a vérüket se sajnálták. Nem voltak közel sem annyira elgennyesedve, mint mi. Az volt e szép történelmi hagyományokkal rendelkező nép hattyudala. Mi már csak e nép roncsa vagyunk. méltatlan utódok. de inkább már semmi közünk hozzá.

Magyar ember nincs, csak magyar álampolgár. De már az se sokáig. A mi időnk lejárt. Minden bűnért, mulaszásért és aljasságért számon kér a történelem - méghozzá előbb-vagy utóbb könyörtelenül.

Előzmény: Törölt nick (176)